Multivitamin untuk kanak-kanak - Vitalea for Children

Sebagai ibu pastinya kita ingin melihat anak2 membesar dengan sihat. Tapi adakah anak2 yg sihat mendapat nutrisi yg secukupnya untuk tubuh badan mereka.

Saya sendiri akui, makanan seharian anak2 saya tidak memenuhi nutrisi yg sepatutnya utk mereka...
Balik kerja pun agak lewat...masak cincai2 je pasal anak2 dah lapar, janji anak2 makan.

Sebab tu saya mencari alternatif lain bg memenuhi keperluan mereka...
Sebelum ni saya berikan anak2 saya meal shakes, since Vitalea for Children ni dah kembali lagi best rasanya...senang nak bagi diorg makan, boleh ambil sndri..

Meal Shakes juga bagus utk anak2 kita tapi sempena promo Jan 2015 ni jom kita tengok fungsi dan kebaikan Vitalea for Children ni dulu, nanti kita criter pasal Meal Shakes plak di entri yg lain.

Fungsi Vitalea for children

→ Melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan
→ Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
→ Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata
→ Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi
→ Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas
→ Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf
→ Meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat
→ Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga
→ Mengekalkan tekanan darah normal dan rentak jantung yang normal
→ Mencegah penyakit beguk (tiroid)
→ Meningkatkan penghasilan sel darah merah
→ Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan
→ Membantu penyerapan zat makanan
→ Membantu meningkatkan kecergadan minda
→ Membantu mengimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan

Kelebihan Supplement Vita-Lea for Children 

√ Membekalkan 18 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk         tumbesaran
√ Sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi
√ Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit
√ Sumber lengkap 8 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul
√ Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium         dengan berkesan
√ Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan
√ Multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik
√ Untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas
√ Kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI MAKAN TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA
√ Rasa yang sedap 

Kenapa vitalea for children multivitamin terbaik untuk anak anda ?

• Membekalkan 18 jenis vitamin dan mineral yang penting untuk tumbesaran anak. Ini termasuk;
- Mengandungi kesemua 8  jenis Vitamin B dimana kebanyakan tidak terdapat dalam multivitamin yang ada pasaran
- Mengandungi kalsium, magnesium, zinc, copper dan lain-lain untuk perkembangan tulang yang kuat dan sihat

• Stevia dan Xylitol memberikan rasa manis semulajadi dan tidak menyebabkan kaviti gigi
• Tiada bahan pengawet, tanpa perisa atau pewarna tiruan
• Bebas Gluten
• Perisa anggur semulajadi yang sangat sedap

Cara Pengambilan

• Umur 2 hingga 3 tahun - 1 tablet sehari
• Umur 4 hingga 12 tahun - 2 tablet sehari

Nota : TIDAK SESUAI untuk bayi berusia kurang 1 tahun

Berminat? Hubungi

ELLY @ 0123931629

Share on Google Plus

About Norsyahili Solahuddin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comments:

Post a Comment