Krim Power - Herbal Blend Multipurpose Cream

Herbal Blend Multi Purpose Cream
♥ ♥      ♥     

HERBAL BLEND Shaklee, memang ajaib!

Setelah berkenalan dengan HERBAL BLEND Multi-purpose Cream daripada Shaklee ni, saya memang jatuh cinta.

Memang betul multi-purpose!!!
Memang pelbagai guna.!!!
Memang ajaib.!!!


Antara kegunaan HERBAL BLEND yg ajaib ini :

1. Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga

2. Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
Tumit kering dan pecah sememangnya menjadi masalah saya sejak dahulu lagi. Pernah cuba macam-macam jenis krim mahal di farmasi. Tapi, tak berapa nampak hasilnya. Tapi, sekali dua cuba Herbal Blend, memang puas hati. Lembut je tumit tu.

3. Ubat luka / lecur
Boleh guna ganti minyak gamat. Seeloknya ada satu herbal blend dalam rumah, bila ada luka je, cepat baik. Terhiris pisau? Kena cakar kucing? Terkena minyak panas? Semua pun boleh...

4. Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
Memang dah terbukti, bila ada luka pada puting akibat gigitan anak, pedih yang teramat.. Jadi, lepas ni, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, kena ada herbal blend di sisi.. Herbal blend ni sangat natural, jadi jangan risau.. Tiada bahan sintetik dan dijamin selamat.

5. Menghilangkan parut
Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. In Shaa Allah akan pudar dan hilang...

6. Ruam pada bayi
Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Bayi kan masih kecil, kulitnya baru sahaja hendak sesuai dengan alam ini. Jadi, sapukan sahaja Herbal Blend. Ia akan melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam. Jangan sapukan krim steroid tau! Kesian bayi tu...

7.Pemecah lemak
Memecahkan lemak / pembuangan angin dengan cara urutan terutama pada bahagian perut.

8. Losyen harian
Saya juga gunakan sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut.. Herbal blend tidak berminyak. Jadi sememangnya selesa.




Kenapa Herbal Blend?

Herbal Blend ni, diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi (horse chestnut, bunga yarrow, daun sage, dan juga rosemary). 


Ia telah diuji secara klinikal bagi melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah, seperti tumit, lutut dan siku. Ia dingin, bermentol dan tidak berminyak, yang paling penting ianya free paraben dan selamat digunakan.

Produk ini sangat laris macam pisang goreng cheese/biskut semperit or apa2 barang yg uolls rasa hot item.

Kena cuba baru tau keberkesanannya.
Saya sudah anda bagaimana?

Elly 0123931629
FB : Norsyahili Solahuddin
FB Page : Elle78_healthyliving

Pengedar Sah Shaklee
COD Kapar, Meru, Kuala Selangor,Klang, Shah Alam.




Share on Google Plus

About Norsyahili Solahuddin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comments:

Post a Comment