Langsing, slim dan sihat dengan Vitamin Minyak.Inilah vitamin minyak yang saya amalkan, yang membantu badan lebih slim dan sihat.

Pastikan anda mendapat kualiti vitamin 'minyak' yang terbaik. Sebab penapisan dan pembuatannya sangat cerewet, perlukan kos yang tinggi, jadi syarikat besar je yg akan keluarkan kualiti yang terrbaik.

Adakah anda tahu Omega 3, Omega 6 & Lecithin juga membantu bagi sesiapa yang inginkan badan lebih langsing dan sihat?

FISH OIL OMEGA 3
SUNFLOWER SEED OIL OMEGA 6
LECITHIN

KOMBINASI YANG SEMPURNA !!!

Kepentingan Omega 3, Omega 6, Lecithin dalam badan seseorang yang inginkan BERAT BADAN IDEAL adalah sangat penting.


Omega 6 = Imbangkan hormon supaya tidak merasa sangat lapar.
Omega 3 = Mengaktifkan sel Lepthin supaya merasa kenyang (kurang makan)
Lecithin = Pembakaran lemak, lembutkan najis dan uraikan toksin dalam usus.

Mari kita baca kenapa??

OMEGA 3
Omega 3 seperti OMEGA GUARD Shaklee membantu mengaktifkan sel lepthin. Lepthin berfungsi untuk menghantar signal ke otak supaya otak diprogram dengan rasa 'LEBIH KENYANG'.
Jika dalam badan seseorang kekurangan LEPTHIN atau function LEPTHIN yang lemah, ia akan menyebabkan sesorang itu rasa cepat lapar.
SUMBER OMEGA 3 adalah seperti dari minyak ikan, bijiran, buah citrus, minyak , buah-buahan .

OMEGA 6
Omega 6 seperti GLA Complex Shaklee (Gamma -llinolenic acid) juga membantu mengurangkan berat badan dengan mengimbangi hormon didalam badan. Di dalam keadaan hormon tidak stabil, ia membolehkan seseorang itu merasa lebih rasa lapar dari biasa dan stress. Stress juga mendorang seseorang itu akan mengambil makanan secara lebihan.
SUMBER OMEGA 6 adalah seperti dari minyak dari sayur-sayuran, tumbuh-tumbuhan, bijiran, kekacang dan terutama dari sayur berwarna hijau

LECITHINLecithin Shaklee membantu membakar lemak di organ-organ penting didalam tubuh kita (vital organ). Lecithin bertindak sebagai "pembersih" salur darah, pengambilan tambahan mengemulisi dan metabolisma lemak, kolesterol dan trigliserid didalam tubuh kita.
Lecithin juga pelembut najis yang berkesan (meringankan sembelit) , ia melembabkan usus dan meleraikan toksin didalam usus.
Sebagai pelansing dan menghalang obesity (dgn pengambilan kuantiti yang banyak ) dan bertindak sebagai pembakaran lemak .


Tertarik dengan info yang diberi?
Ingin mencuba?

Anda boleh mendapatkan khidmat nasihat secara percuma atau ingin membuat pembelian dengan menghubungi nombor berikut.

Elly 012-3931629  (Whatsapp for fast reply)


"Produk ini tidak bertujuan  untuk mendiagnos, merawat, menyembuh @ mencegah sebarang jenis penyakit"
Share on Google Plus

About Norsyahili Solahuddin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comments:

Post a Comment