Promo Shaklee Nov16 - Alfalfa, Lecithin, Nutriferon & Vitalea for Children.


Halo..halo..
Lama plak akak tak hapdet blog ni ha. Kengkonon buzy sangat la tu. Krik..Krik..krik..

Rasanya masih belum terlambat akak nak bagitau promo Shaklee untuk bulan Nov 2016 ni kan..
Ke korang lagi advance dari akak...1hb je korang dah tunggu geng2 Shaklee yang lain update promo.. Ihihihi..,,kalau begitu memang best la korang ni sebab terus support produk Shaklee ni .

Ok, straight to the point..
Pada akak promo bulan ni memang best sangat, sebab apa korang nak tau.
Sebab......
Kebetulan sangat stok ALFALFA, LECITHIN & NUTRIFERON akak dah tinggal sket.
Bukan stok untuk dijual tau...stok untuk makan sendiri.
Akak takde simpan stok..korang nak akak order fresh punya...suka tak? Suka tak?


Meh kita tengok sedikit kebaikan untuk setiap produk supaya senang korang nak review.

Alfalfa  - Buy 3 FREE 1
Kebaikan ALFALFA COMPLEX :
» membuang toksin dalam badan
» membuang angin dalam badan
» mengatasi masalah keputihan
» mengatasi masalah gout, melawan alahan, resdung
» menyingkirkan kolestrol


Lecithin - Buy 3 FREE 1
Kebaikan LECITHIN :
» menghalang obesiti
» mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang
» bertindak sebagai penbersih salur darah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi & metabolisma lemak, kolestrol & trigliserid di dalam tubuh


                                         

Nutriferon  - Buy 6 FREE 1
Kebaikan NUTRIFERON :
» Mengaktifkan interferon tubuh untuk menguatkan fungsi sistem imun
» Melindungi dari jangkitan selesema, flu, viral, bacteria dan kanser
» Mengukuhkan Sistem Imun dalam masa 3 hari
» Melawan Kanser & Tumor
» Melindungi dari influenza
» Meringankan Stress & Kelesuan
» Melambatkan penuaan
» Mengurangkan Infeksi oleh pesakit-pesakit Hepatitis B & C
» Mempertingkatkan Menopaus
» Mempertingkatkan PMS


                                                
Vitalea For Children - Buy 3 FREE 1
Kebaikan VITALEA CHILDREN :
» Multivitamin utk anak2
» Tingkatkan imunisasi anak
» Bantu kesihatan mata
» Kuatkan akar rambut & kuku
» Kuatkan tulang & gigi
» Bantu anak kekal bertenaga
» Bantu anak x mudah ketih
» Berperisa anggur.

Ha...dah tau kan promo nov ni dan kebaikan untuk setiap produk. Itu akak baru cerita sikit-sikit je, kalau korang nak tau lebih detail, boleh la :

Hubungi
Elly  (1081781)
012-3931629 (Whatsapp for fast reply) 
COD Kapar, Meru, Klang, Shah Alam Penghantaran Pos Seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia


"Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh @ mencegah sebarang jenis penyakit"


#promonov16 #alfalfa #lecithin #nutriferon #vitaleakids

Share on Google Plus

About Norsyahili Solahuddin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comments:

Post a Comment