Hebat Sangat Ke VITA-LEA SHAKLEE?TAHUKAH ANDA!

Vita-Lea asalnya dikenali sebagai “Vitaliza-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-Min”, dan PERKATAAN VITAMIN yang disebut kini asalnya dari Shaklee.

Apa Kelebihan MULTIVITAMIN SHAKLEE?


~ Merupakan multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia
~ Disokong oleh 7 kajian klinikal.
~ Ujian klinikal telah membuktikan pengambilan Vitalea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%
~ Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.
~ Memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.
~ Merupakan multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan tubuh manusiaVita-Lea dihasilkan melalui teknologi eksplosif yang kompleks disebut explore tab.
~ Explo-Tab ialah teknologi yang membolehkan Vita-Lea kekal sementara waktu di dalam sistem pencernaan, dan kemudian dengan cepat ia akan “meledak” untuk membebaskan nutrisi di dalamnya. (pendek kata, penyerapan segera)
~Vita-Lea telah dipilih oleh Center For Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.Haa! Tu baru sikit saya kongsikan tentang hebatnya Multivitamin Shaklee ni. Vita-Lea pilihan utama untuk kami seisi keluarga.

Elly (1081781)
012-3931629 (Whatsapp for fast reply) 
COD Kapar, Meru, Klang, Shah Alam Penghantaran Pos Seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia"Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh @ mencegah sebarang jenis penyakit"‪#‎Zi2M‬
‪#‎ShakleeEffectZi2M‬
#mamaelleCoPE


Share on Google Plus

About Norsyahili Solahuddin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comments:

Post a Comment